Silke Kristensen Collab med Sistie

Silke Kristensen er 25 år og så kender du hende måske som influenser og deltager i paradise Hotel - og nu har Silke Kristensen altså også indgår en samarbejde med Sistie hvor hun netop har lanceret hendes første smykke kollektion. En kollektion som vi i den grad tør sige er guddommelig smuk med de mange detaljer og organiske former. 

For Silke var det vigtigt at skabe en smykke kollektion med kant og historie. Derfor var det ikke svært for Silke at finde inspiration til smykkerne, da hun havde hendes mor som en stor inspirationskilde, som hun desværre mistede til kræft i 2010. I Silke Kristensens smykker finder man et lille stykke sten, som symbolisere de rav smykker som hendes mor havde og derfor minder hende om hende. 

Silke Kristensen budskab bag smykkerne i samarbejdet med Sistie er, at vi skal huske på at leve det liv vi har og sætte pris på dem vi har omkring os "Lev livet og følg dine drømme" 

Udtryksmæssigt er Silke Kristensen gået efter et organisk look, som både repræsentere det fine og skrøbelige, men også det rå som hun mener gemmer sig i alle piger og kvinder. 

”Jeg er gået efter et simpelt, organisk look, som både repræsenterer alt det fine og skrøbelige, men i den grad også det rå, der gemmer sig i alle os piger og kvinder”

Silke Kristensens stil er meget enkel og feminin med lidt kant, som afspejler smykkerne hun har lavet sammen med Sistie rigtig godt. Silke Kristensen siger "less is more" og elsker det enkelte.

Silke Kristensen smykker

 

Tag et kig på alle Silke Kristensen smykker lige her 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...