Sistie - dit smykkeunivers!

 Brandet Sistie blev stiftet af Kamille Carolina Østergaard som også stiftede det velankendte smykkebrand Izabel Camille i 2008. Kamille Caroline ønskede også at skabe et univers hvor unge kvinder har mulighed for at udtrykke sig kreativ. 
Melissa Bentsen sølv ring by smykke brand sistie
Sølv ring fra Sistie by Melissa Bentsen, Youtuber
Sistie er et brandunivers, hvor unge får lov til at udtrykke sig i et kreativt miljø sammen med andre uanset baggrund og kultur. Sistie samarbejder med mange unge piger, som elsker smykker og har lyst til at skabe deres egne smykker som en kollektion til Sistie. 
Sistie skiller sig ud, da Sistie sælger alle deres øreringe enkeltvis. På den måde har du mulighed for at mixe og matche dine Sistie øreringe og skabe dit helt eget personlige look. Hvilket jo er mega smart!
Sistie har et virkelig stor udvalg smykker til alle typer piger der elsker smykker.  Er du ude efter nogle smukke halskæder, kan du helt sikker finde nogle cool hos Sistie. I Sistie kollektion af smukke halskæder finder du nemlig både halskæder med et chunky look, med sten og med smykke vedhæng, det er derfor nemt at finde en halskæde du kan lide hos Sistie. 
 
Sistie ringe har også et kæmpe udvalg af fine ringe, både simple men også chunky og rå. Du kan derfor helt sikkert finde nogle ringe fra Sisitie, som passer lige til dig og den stil du godt kan lide dine smykker er i!

Shop now

You can use this element to add a quote, content...