Sui Ava

EyeCandy
Så mange nyheder er landet hos Mille&Lykke, og det er det ene GUF TIL ØJET efter det andet

vi er VILDE med det!! 

Kender du også de der morgener hvor kaffen kunne smage bedre, håret ikke vil som du vil og den der charme du ellers du så sprudlende render rundt med bare ikke vil frem - well, no worries girl! Vi har gjort det nemt for dig at redde charmen, selvtilliden og det møg lækre hår på INGEN tid!!

Må vi præsentere  SUI AVA  på shoppen?! OH YES!!
Sui Ava er et sprudlende, sprødt og  kæmpe humørbombe af et accessories brand at være. Hvis du ikke allerede var i godt humør - så tør jeg godt at love dig du vil blive det med deres skønne sommerige farver og glitrende sten - og noget af det bedste; deres hårklemmer og spænder har altså et fantasisk hold i håret - selv Lykkes krøllede manke kan de klare!!

Se blot nedenfor hvordan Lykke tryller manken med Sui Avis smukke accessories. Findes der noget mere smukt og nemt end at pifte ens outfit og hår op med så smukke accessories som Sui Ava levere? 

Sui Ava Lene Stripe hårklamme

Sui Ava Mom Boss hårspænde

 

Sui Ava Lene Stripe Hårklemme

 Sui Ava smykker

Sui Ava er langt mere end hår accessories de laver også de smukkeste smykker der følger tiden trends. 

Suiava laver både halskæder og øreringe der med deres hår accessories vil kunne styles så du er klar med et fuldendt outfit. 

Se for eksempel hvor Lykke stiler hendes Alberte Long Cross ørering fra Suia Ava ved at gøre brug af begge hendes huller i øret

 

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...