Mille&Lykke Young-Vandfaste smykker

Hos Mille&Lykke har vi lige lanceret vores første vandfaste smykkekollektion, Mille&Lykke Young. Mille&Lykke Young kollektionen består af øreringe, halskæder, armbånd og ringe. Young kollektionen består af stilfulde smykker, designet i stål, som gør at holdbarhed og kvalitet er helt i top. Derudover er størstedelen af de vandfaste smykker belagt med PVD coating som sikre en ekstra slidstærk overflade. 

Hvis du leder efter holdbare og elegante smykker, så er vandfaste smykker det perfekte valg. Læs vores guide for at lære mere om fordelene ved vandfaste smykker

Vandfaste Smykker: Stilfuldt Design, Uanset Vejr og Lejlighed

Er du træt af at skulle tage dine smukke smykker af hver gang, du går i bad, svømmer, sover eller træner? Når det kommer til smykker, ønsker vi alle noget, der er både smukt og holdbart. Med vandfaste smykker behøver du ikke længere bekymre dig om, at skade dine yndlings smykker i våde eller aktive situationer. Disse smykker kombinerer stil og funktionalitet på en enestående måde og giver dig mulighed for at skinne, uanset hvor livet fører dig hen.

Hvad Er Vandfaste Smykker og findes det virkeligt?

"Vandfaste smykker" er designet til at modstå vand og fugt uden at miste deres skønhed eller struktur. Disse smykker er fremstillet af materialer, der ikke oxiderer ved kontakt med vand. Det rustfrit stål, hvilket gør dem ideelle til daglig brug samt til vandaktiviteter som svømning eller strandture. I fagsprog findes der ikke vandfaste smykker, men begrebet dækker over at smykker ikke er lavet af ædle metaller, som f.eks. sterling sølv. Sterling sølv er et værdifuldt metal for du har glæde af i mange år, men de kan dog kræve pleje i form af pudsning, hvis de skulle blive sorte (oxydere). Oxyderer de betyder det dog ikke, at de skal kasseres, for sølv vil altid have værdi, uanset om du vælger at smelte dine smykker om eller blot give dem en lækker pudsningen. Vandfaste smykker er som sagt lavet af sål som af gode grunde ikke kan blive sorte fordi det ikke er et levende materiale. Stainless steel/vandfaste smykker kan være en smule mørkere i forgyldningen end belagte sølv smykker.    

Materialer til Vandfaste Smykker

De mest almindelige materialer, der anvendes til fremstilling af vandfaste smykker, inkluderer rustfrit stål, titanium, platin. Disse materialer er ikke kun resistente over for vand, men de bevarer også deres glans og finish i lang tid.

Fordele ved Vandfaste Smykker

  1. Holdbarhed: "Vandfaste smykker" er kendt for deres holdbarhed og langvarige skønhed. De kræver minimal vedligeholdelse og bevarer deres udseende i årevis.
  2. Allergivenlighed: Mange vandfaste smykkematerialer, som f.eks. rustfrit stål og titanium, er allergivenlige og velegnede til personer med følsom hud.
  3. Funktionalitet: Ud over deres æstetiske appel er vandfaste smykker også praktiske til daglig brug. De kan bæres under alle omstændigheder uden bekymring for skade eller korrosion.
  4. Variation: Vandfaste smykker kommer i et bredt udvalg af designs og stilarter, hvilket gør det muligt at finde det perfekte stykke til enhver lejlighed
  5. Prisen vil være en fordel for de vandfaste/stål smykker, idet stål ikke koster det samme som sølv og dermed kan produceres billigere.

Smykker til en hver lejlighed

Vores vandfaste kollektion MilleogLykke Young er det perfekt valg til enhver lejlighed. De er perfekt til hverdagsbrug og til en glamourløs begivenhed. Du behøver ikke bekymrer dig om at tage dine smykker af og på hele tiden. Mille&Lykke Young er elegance og stil til gode priser.

 

Stainless steel eller Sterling sølv smykker? 

Når du skal vælge hvilke smykker du skal ønske dig, er det smag og behag når du skal vælge mellem stål eller sølv. Det ene er ikke dårligere end det andet, det kommer an på hvad du sætter pris på. Sætter du pris på at dine smykker er lavet af ædle metaller, som du kan gemme i mange år eller sætter du pris på at smykker kan klare hårdt slid, så skal du vælge stål smykker. 

God fornøjelse med dine nye smykker<3

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...