En historie om 2 kusiner og én drøm..

Hvordan kender Mille og Lykke hinanden?

Mille og Lykke er i virkeligheden kaldenavnene på 2 kusiner som har kendt hinanden siden Mille kom til verden to år senere end Lykke. Vi har tilbragt uanede timer sammen fyldt med kærestesnak, sleepovers, drømmedeling, starten på voksenlivet og nu lange snakke om at være i voksenlivet. Vi har nu besluttet at starte et nyt eventyr sammen. Vi realiserer en drøm om, at tilbringe mere tid sammen om en fælles passion for smykker. Mille & Lykke er vores drøm, som vi har valgt at dele med jer.

Mille & Lykke

Mille & Lykke gik i luften vinteren 2018 med det formål at inspirere med smykker fra både ind- og udland. Mille & Lykke elsker at vise nogle af de smykker frem, som kan give et anderledes look og en stil, som man måske ikke lige finder i andre butikker, men til gengæld kan sprede glæde og lykke til hverdag og fest. 

Mille og Lykke følger med i trends - også i udlandet. Derfor er vi også de første til at få Wildthings og Eline Rosina ind på det danske marked, og det er vi rigtig stolte over, med så smukke kollektioner de viser. 

Ønsker du, at blive mere inspireret, så sender vi også mails ud med trends, hvordan du kan sammensætte smykker og selvfølgelig når vi har nyheder og gode tilbud. Denne service kan du tilmelde dig lige nedenfor (scroll ned), hvor du oveni købet også vil få en rabatkode på 10% i samme omgang.

For Mille og Lykke betyder kundeservicen alt, og vi tager gerne imod ris og ros på hej@milleoglykke.dk for uden jer, er er der ingen Mille & Lykke. 

Vi håber du får en dag fyldt med glitter

Glimmer hilsner fra

Mille & Lykke