Du har naturligvis ret til at returnere dit køb. Hos Mille og Lykke har du 14 dages returret fra den dag du modtager varen. Hvis du skal give din ordre som gave, gælder de 14 dages returret fra den da du skal give gaven. I din kurv kan du skrive en dato i feltet hvornår skal gaven gives. Det du skal gøre er, at pakke varen forsvarligt ind i den originale emballage og returnere varen til os i ubrugt stand.

Du kan bruge vores returportal til at hente en returlabel

Åben Returportal

Du modtager både en returlabel og en QR-kode som pakkeshoppen kan printe

QR-koden anvendes på følgende måde:

Du modtager QR-koden på en PDF fil

PDF filen med QR-koden åbnes på Mobilen

Vis QR-koden til en medarbejder i pakkeshoppen, som scanner koden og pakkeshoppen printer en returlabel og den påsættes pakken

Ønsker du ikke at benytte vores returportal kan du skal du sende pakken til ned adresse. Hvis du ikke benytter vores returportal anbefaler vi at du sender pakken med tracking. Pakken er først vores ansvar når vi modtager pakken. 

Din returpakke skal du sende til adressen:

Mille og Lykke

Thrigesvej 18 

8600 Silkeborg

OBS! Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops.

I pakken skal der vedlægges en seddel med følgende oplysninger i blokbogstaver:

Navn

Adresse

ordrenummer

e-mail

mobil

årsag til returnering

Hvis du har fået det i gave, så husk også at anføre dine egne oplysninger i blokbogstaver, udover køberens, så vi kan komme i kontakt med dig :-)

OBS! Vedlægger du ikke de ovenforstående oplysninger har vi ikke mulighed for at behandle din returnering. 

Returnering

Du kan sagtens få pengene tilbage når du handler hos Mille og Lykke Aps, hvis varen ikke passede eller levede op til dine forventninger. Omkostningerne til returnering vil du selv skulle afholde. Du vil modtage penge svarende til varens salgspris indenfor maks 10 arbejdsdage fra den dag vi har modtaget varen i en forsvarlig indpakket og ubrugt stand. Bemærk vi kun kan refundere penge tilbage på det kort købet er lavet på. Ønsker du at ombytte til anden vare, kan vi lave et tilgode til dig. Skriv det da blot i din vedlagte seddel i pakken :-)

Ombytning: Ved ombytning skal du blot returnere i forhold til vores procedure, og ligge en ny ordre på hjemmesiden:-)

Er det en gave du har fået?

Vi kan kun udbetale penge på det kort, som købet er lavet på. Er den vare du ønsker ombyttet en gave du har fået, skal du kontakte giveren ifht. at få pengene tilbage. Ønsker du den ombyttet til andet, så laver vi gerne et tilgode til dig når vi har modtaget den vare du ønsker ombyttet. Skriv det gerne på den vedlagte seddel du sender med når du returnere, og husk at anføre din egen mail også så vi kan komme i kontakt med dig :-)

Da Mille og Lykke udelukkende er en online butik, kan vi desværre ikke tilbyde, at man kan komme forbi med sine vare og ombytte dem fysisk på vores kontor. 

Bemærk! Vi refundere ikke købte gaveposer

Julen 2023

Vi bytter 2023 julegaver helt indtil og med d. 12. Januar 2023 

Hvordan ved i det er en julegave, så jeg får forlænget returret?

Når du betaler din ordre kommer det er gavefelt, hvor du kan udfylde hvornår gaven skal gives.