Opbevar dine smykker rigtigt for lang levetid

Har du også prøvet at dine smykker skifter farve eller falmer? 

Det kan måske have noget at gøre med hvordan de bliver opbevaret. De fleste af os har vores smykker på badeværelset. Det er nemmest, fordi det er her vi gør os klar og skal bruge dem. Det er også det nemmeste, når vi skal tage dem af efter en lang dag. Men det er ikke altid den bedste løsning for smykkerne. 

Smykkeskåle or not?!

Det er så moderne med smukke smykke skåle på badeværelset og de er også dekorative! Men dine smykker har ikke godt af, at ligge fremme og få ilt. Men det er ikke det eneste problem med den type opbevaring. For vi går også i bad (selvfølgelig på badeværelset), og hvis vores smykker ligger i en skål eller hænger på et stativ, så bliver de både udsat for ilt men også fugt og temperaturskifte. 

Why but why?

Både ilt, temperaturskifte og fugt kan få dine smykker til at falme og skifte farve. De kan begynde at oxydere og blive grimme. 

Den optimale måde, at opbevare dine smykker, uanset hvilket rum de ligger i, er i et lukket system. Det kan være på flere forskellige måder. Hos Mille og Lykke opbevarer vi dem i lukket kasser, som oprindeligt bliver brugt til søm, skruer og andre dimser. Det er ikke så elegant, men meget funktionelt. Hjemme hos Mille har jeg dem i plexiglas kasser hvor de ligger opdelt med mellemrum. Hvis et af smykkerne skulle være begyndt at oxydere kan de nemlig også smitte hinanden hvis de ligger i en bunke eller helt tæt. 

Denne nemme løsning...

Du kan også sagtens beholde dem i dine smykkeæsker, som du får med når du køber et smykke. Så er de lukket inde og beskyttet mod alt de ikke har godt af. 

Dine smykker fortjener at ligge godt og sikkert så de kan leve længe :-) Hvis de skulle have ændret farve allerede ,kan du læse mere her, om pleje af dine smykker, så du kan rense dem og de får nyt liv igen. 

....Lad os slutte af med et slogan eller 2 ;-) 

Mangler du et lækkert smykke så gå ind på Mille og Lykke 

Eller... 

Vil du vide mere om opbevaring af dit smykke så besøg Mille og Lykke 

Glimmer Hilsner fra 
Mille og Lykke  

Shop now

You can use this element to add a quote, content...