Stine A smykker

Hvis der er noget vi elsker her hos Mille og Lykke, så er det i den grad at kunne mikse og matche sine øreringe på kryds og tværs. Derfor er vi simpelthen så glade for at nu kunne præsentere Stine A hos Mille og Lykke, som virkelig er det perfekte match med Stine A's miks tilgang af en masse single øreringe. 
Udover at vi elsker Stine As tilgang, så rummer Stine A smykker så meget personlighed, elegance og ikke mindst skønhed.
Stine A er ikke bare et smykke, der er små skatte til dit look
Stine A rammer helt særligt hos Mille og Lykke da smykkerne med sin organiske former, legende udtryk og smukke farver i kombinationen med hinanden kan give dit look er personligt udtryk på ingen tid. Med Stine A smykkerne kan du både style dit look op og ned og du kan mikse dem med vores mange andre skønne brands for at gøre det til dit helt eget. Stine A har blandt andet de smukke behind Ear vedhæng som er ren magi til dine ørestikker du i forvejen har liggende hjemme i din smukkeskuffe.  se blot nedenfor hvordan det smukke single Three Dancing behind ear vedhæng får tryllet dette ørelook op til et vanvittigt smukt ørelook der ikke ville være det samme uden vel? ;-) 
Stine As øreringe kan i den grad mikset og matches på kryds og træværk, og vi mærker virkelig hvor vilde i er med de smukke Petit Herat øreringe i de mange farvekombinationer du kan finde her og hvis du spørger Mille og Lykke så er de bare geniale at til sat sætter et befind Ear vedhæng på bagved, for at Spice ørelooket op :-)
Se alle vores Stine A smykker lige her. Vi har et stort udvalg af både øreringe, halskæder, armbånd og Behind Ear øreringe vedhæng 
Tak fordi du læste med :-)
De kærligste hilsner
Mille og Lykke

Shop now

You can use this element to add a quote, content...